Bizonyára nem véletlenül „kopogtatott” be hozzánk, valószínű  szeretne házának vagy mezőgazdasági épületének egy időtálló, biztonságos, az időjárás viszonttagságait jól bíró tetőszerkezetet. Jó helyen jár! Csapatunknak az ács szakmában eltöltött több mint 20 éve a záloga annak, hogy igényes, minőségi, a határidőket pontosan betartva végezzük dolgunkat, hisz másként már rég nem léteznénk mint vállalkozás.

A háztetők évszázados hagyományok alapján szinte 98-99%-ban fenyőfából épültek és épülnek a mai napig. Az általunk használt faanyag kiváló minőségű. A tetőszerkezetek kivitelezésénél szakértelemmel kiválogatott és feldolgozott építőfákat alkalmazunk. A vörös illetve lúc fenyőből készült gerendák mellett, előnyös tulajdonságainak köszönhetően rétegragasztott gerendát is használunk a tetőszerkezetek kivitelezésénél. A ragasztott gerenda jobban bírja a terhelést, kisebb a repedés és csavarodási hajlam, nem szárad össze mivel alacsony a nedvességtartalma és nagy fesztávok illetve ivelt szerkezetek is kivitelezhetők segítségükkel.

Szeretjük a szakmai kihívásokat és helyszíntől függetlenül igyekszünk a legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Voltak megrendelőink már Bukaresttől Temesvárig és Magyarországon is helyt álltak cégünk alkalmazottai. Munkánkat dícséri a fővárosi Casa Rustic illetve Potcoavă vendéglők tetőszerkezete. Rétegragasztott gerendák határtalan alakítási lehetőségeit kihasználva készítettük el a temesvári Uno vendéglő rendezénytermét valamint nyári kertjét. Magyarországon számos, Makovecz Imre Kossuth-díjas építész által tervezett épület kivitelezésében vállaltunk szerepet.

Hívjanak, írjanak bátran! Az elkészült és hozzánk eljuttatott tervek alapján készítünk egy díjköteles árajánlatot, amit ha Ön elfogad, a többi már csak a mi dolgunk. Csalódni nem fog, sem a munkánkban, sem a bevállalt határidőben, melyet ha nem tartunk be Ön árengedményben részesül.