Probabil vizita Dvs. nu este întămplătoare. Dimpotrivă aveți un motiv bine întemeiat să fiți aici și anume doriți un acoperiș pe casa Dvs. care să vă protejeze împotriva factorilor externi (ploaie, zăpadă, vânt), să fie rezistent, sigur și cu o durată de viață cât mai  lungă. Sunteți la locul potrivit! Echipa de dulgheri de la sarpanta-acoperis.ro, cu 20 de ani de experiență  în spate în această meserie vă oferă servicii de calitate, cu respectarea termenelor de execuție.

Suntem conștienți de importanța calității materiei prime utilizate și de măsura în care aceasta poate influența durabilitatea și siguranța construcției, de aceea materialul lemnos folosit de noi este de o calitate superioară, aleasă și prelucrată cu profesionalism.La construcția șarpantelor din lemn în general se utilizează lemnul masiv din categoria rășinoaselor, respectiv molidul și bradul. În cazul în care structura de rezistență o necesită sau unele elemente ale structurii sunt curbate folosim grinzi lamelare (GLULAM), acestea având o rezistență la încovoiere cu 50% mai mare decât lemnul masiv. Alte avantaje ale acestei materii de construcții este reducerea tensiuni din lemnul masiv, astfel se reduce și probabilitatea crăpării sau deformării materialului, se pot elimina defectele din cherestea care ar crea probleme într-o structură de rezistență, iar mulțumită adezivului folosit la încleiere sunt rezistente la foc. Împotriva inamicilor naturali și a incendiului materialul lemnos folosit este tratată cu substanțe ignifuge, anticarii, antifungice, insecticide.

Facem față provocărilor profesionale cu brio indiferent de locație și de pretențiile clienților. Am avut comenzi și am executat șarpante din lemn în București, Timișoara chiar și peste hotare în Ungaria. Putem aminti următoarele lucrări de referințe. În capitală șarpanta de lemn de la Casa Rustic și restaurantul  Potcoavă sunt rodul mâinilor pricepuți a dulgherilor firmei noastre. O realizare elocventă de a noastră este construirea terasei de vară și a pavilionului destinat evenimentelor speciale a restaurantului Uno din Timișoara, o construcție realizată într-un timp record, din grinzi lamelate și cu clienți foarte bucuroși  de calitatea și precizia lucrării.

Intrați și Dvs. în tabăra numeroasă a clienților noștrii mulțumiți! Contactați-ne! Trimiteți-ne proiectul acoperișului pentru a solicita oferta de preț pentru lucrări. Vă garantăm că o să fiți mulțumiți atât de calitatea muncii cât și de termenul de execuție convenit. În cazul în care nu respectăm acest termen, beneficiați de reducere din  prețul lucrării.